UPPER EAST SIDE LOFT

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

 

Located in a Philip Johnson designed building on the Upper East Side, the original enclosed kitchen lacked cabinet storage and counter space.  We were tasked with opening the kitchen to the adjacent living-dining space and creating a more up to date kitchen with ample storage.

Using porcelain slabs for the counters, back splash, and floor, the design is virtually maintenance free and well suited for a busy family of 5.

Additionally, the living room received a wall of oak cabinetry which incorporated a custom slatted grille for the air conditioner.

The children's rooms were also outfitted with new built-in desks, beds, and wardrobes to maximize efficiency in each room.

 

Millworker: Anthony Dalo Woodworking

Photographer: Raimund Koch